Tuesday, March 8, 2011

My last Saturday become 127 hours of beastly ?

Wassup!?! .. kih kih kih.. terpengaruh dengan cite Beastly la pulaks kan... okey2 say it one more time.. WHAT'S UP ?!!! hahaha.. ;p



cerita ni keluar Sabtu hari tu (5/3/11). jadi saya dan kawan2 yg kaki movie ni gi la wangsawalk nak tengok.. malangnya dkt situ tak tayang lagi. jadi kita orang pun berhijrah ke KLCC. omagossh.. sanggup tuh.. mentang2 lah hari sabtu, merapu .. merapu.. hoi hooiiii.. ;p

sampai2 je.. tengok cite ni tayang pukul 6 petang..halaa.. soo..to kill the time, kitaorang pun tengok cerita lain la dulu. mmg tak boleh bla kan? nak tengok jugak cite beastly ni.. keh3.. okey paham.. mmg kami hantu.. dah2 jangan cakap pape.. ;p

kawan2 saya tengok I am number four. sebab diaorang belum tengok lagi. saye pulak, tak kan nak tengok sekali lagi kot.. lain la kalau saya rate cite tu 5 bintang. kih kih.. jadi secara sukarelawannya saya sesorang tengok cerita 127 hours ni.. hahhahaha..



Saya tak nak cakap macam2 dkt sini takut kang spoil pulak.. hehehhe
Well.. both of these story r nice.. kalau nk tengok, don't watch the trailer!
especially beastly.. just go and watch.. trust me, you'll enjoy it more.. ;)

my rate for beastly : 3 out of 5
my friend's rate : 4 setengah out of 5 ( dia x tengok trailer )

my rate for 127 hours : 4 out of 5

The truth is, I actually enjoy 127 hours more that day... hahahha..
Many said its kind of boring, but not for me.. bcoz I think its unique! i did watch the trailer thou! ;P


P/S: Ignore the title above... hahaha.. I'm not sure of the meaning either. but what I'm sure is, movies is not for life! its for fun! ~Live.Laugh.Love~ peeps! :D

2 comments:

AINNZ ABIGGAILL said...

3 out of 5? xbestlah cmniiiiiiiiiiiii ;[

Che Sakinah said...

tengok jer la... mana tahu ain rasa best..
mcm kawan saya suke gile tengok cerite tu.. hahaha..
maybe saya x minat vanessa hudgens.. plus masa tengok tu saya rasa cerita ni macam beauty n the beast versi morden life kot... sbb tu rasa cembiasa je.. thehehee...