Saturday, February 26, 2011

I am number four

Selamat petang kawan2.. dah tengok cerite ni?



Saya dah tengok semalam. best! saya suka.

Cumanya, untuk sape2 yg memang gila cerita super hero yg ber'genre' scinence fiction.. dan belum lagi pergi tengok cerita ni.. erm.. nasihat saya dont pay attention sangat dekat story line dia.. hahahah.. sebab ape? sebab takut korang kecewa la..

story line same.. bak kata kawan saya, 'its typical super hero story.'
first-first tak tahu yg akan ade power.. dan sukar dikawal, dah ada power mesti hebat dari musuh. have to fall in love dengan manusia biasa. after all, mission still continue.. haa.. biasa kan?? story line smallville, spider man, kyle xy.. bukan lebih kurang ke? tak pun macam cite star wars.. yg jahat cahaya merah, yg baik cahaya biru.. hahaha

buutt.. gi la tengok.. sebab idea best! graphic pon cool ..
saya suke sebab pengrah film cerita ni D.J caruso. pengarah film disturbia tu..
saya memang tersangat lah suka cerite disturbia tu.. hehehe.
lagi satu, binatang dalam cerita ni besar dan ganas.

saya tak tahu kenapa dengan mata saya.. tengok Alex pettyfer saye nampak owen wilson. hahahaa.. alaa yg berlakon cite zoolander jadi hansel tuu.. hahahaha.. saye rasa muke diaorang lebih kurang sama r.. hahaha.. korang rasa? ;p




okey lah, alex hensem lagi sebab dia muda.. tapi hidung n bentuk muka same kan?


p/s: pandangan saye je la.. mata, otak dan hati kita tak semestinya sama. :)

9 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum Sakinah

lama dah tak tenguk wayang
faktur umur kut..he he

Wassalam

Che Sakinah said...

waalaikum salam..
takpe atuk.. paham..
duduk rumah tengok tv pon best ape..
lagi shoq kot hehhehe:D

Mr Laici said...

wahh macam menarik jer.. x nak bagi rate ke kat citer nie.. (><)

Entry Terbaru: aku Judge blog by its Cover!!

Che Sakinah said...

erm... 4 out of 5 .. okey eh;)

Mr Laici said...

ok lah tue.. hoho.. kena tengok nie.. wooott

AINNZ ABIGGAILL said...

Pape pun hero cerita ni kacakkkkkkkkkkk gila!. Nak tengok Beastly , tapi xdpt sumber nk dwnld..dia berlakon jugak.


bercakap pasal cerita , cerita nie mcm jenis cerita "tak sabar nk habis"...ending mmg mengecewakan..ade ke patut tngglkn heroin? auchh!

Che Sakinah said...

ooo kita dah tengok .. ok la.. kita rasa biasa je..pandangan ttg cerita beastly

tu laa kan.. sian heroin.. tapi dengar2 ade sambungan?..entah le.

AINNZ ABIGGAILL said...

ade2! i am number 12..kita heroin dia! hahaha ;p

che sakinah said...

mak aiih! itu wajib tonton! LOLs ;)