Friday, August 14, 2015

Jengok Jengok Pandang Pandang

Assalamualaikum Dunia!


Masih ada 3 hari lagi sebelum habis syawal. Jadi saya kira masih sempat untuk saya ucapkan selamat hari raya aidilfitri pada semua. Yang masih membaca dan follow blog yang hidup segan mati tak mahu ini.. terima kasih banyak. Entah apa yang ada lagi disini. Duit iklan pon nampak macam nak masuk tak masuk je sebab blog tak update. Malas dah concern sangat pasal duit iklan ni.. ikut dia lah nak masuk ke tidak.

Yang penting rasa di hati ni... chewah! serious rindu detik- detik  rajin menulis macam dulu. Time takde keje. Sekarang ni makin sebuk makin malas, makin kurang minat menulis... sabo je lah. Bila dada sesak nak meluah je datang la rasa nak jenguk-jenguk sini.

Kawan-kawan bloger apa khabar? masih menulis? bagaimana beraya di kampung kali ini? sudah bertemu teman ke Jannah?

Biar apa pun keadaan kita, hidup mesti terus. #kipidap #dongibap. lols.

Okey tido dulu esok keje. bye bye. ;)




1 comment:

tiga lalat said...

bz kanns., ehehe kipidap ;p