Tuesday, January 10, 2012

Selamat Tahun Baru korang! saya dah habis Exam!!

Hi apa khabar para pembaca semua? waahh.. Ini first post saya dalam tahun baru ini lah! SELAMAT TAHUN BARU SEMUA!!! *kebabOOm bunyi mercun* huii rasa coolll rupanya bila terlambat mengucap tahun baruuu nih. "mengucap"?

Sebenarnya kagum dengan diri sendiri yang masih mahu terus menulis blog. Bagus che sakinah. bagusss. hahaha. Oh! lagi kagum bila tahu blog ini masih ada pengunjung walaupun jarang ditulis.
Waaahh.. (saya check statistic blog tadi). Apa punn, Kepada yang datang singgah membaca disini terima kasih banyak-banyak wehh. Yang datang meninggalkan jejak, datang untuk suruh follow balik ke ape ke.. yang datang mencari sesuatu (apakah sesuatu itu?? haaa..) atau tersesat masuk kesini, terima kasih bebanyak ehh. nanti saya kunjung balas blog korang okeyy. pelan-pelan kayuh. Yelah, saya kan baru start cuti sebulan. exam dah habis bro! releks laa kan?

Awal-awal cuti ni marilah kita duduk melongoo dulu. tengok movie, tengok running man, extra tido, main game. hahaha. Nak baca buku, seriously? baru abis exam nak baca buku? komik or novel boleh laa kann.

Buku or majalah hal ehwal politik? eh, mana boleh wey.. tabeleyy.. awal cuti ka, tengah cuti ka, habis cuti ka, tabelayy baii.. kita kan student. mana boleh baca-baca, pikir-pikir politik ni. Diaorang itu ada kata, student macam kita kena studii.. mana boleh ambil tahu pasal politik. nanti kena gantung sem. 3 sem! kau boleh? 3 sem? bila nak grad wey. dah tak berhinggus laa nanti.. dah tua. Ape ke jadahnya boleh baca, tapi bila dah tahu duduk senyap je kann? heiih. Apa boleh buat, Mereka kata janggann.. Janggannn!!

Mereka kata lagi, kita masih hingusan. kena kasi pandai lap dulu. Mereka sudah tahi hidung, lainlah. Ya, kami masih hingusan. ya ok. baik lah. kami betul-betul nak buat tak tahu saja. biarlah. biarrr..

Jom bersuka ria sepanjang cuti!! yoshh!! oh, saya nak sambung tengok running man. Huahahahha.

Bye. ;)

2 comments:

atuk said...

Assalamualaikum Che Sakinah

Alhamdulillah
dah habis exam
moga dapat keputusan yg cemerlang
Insyaallah...best student ...lagi...

che sakinah said...

Waalaikumsalam atuk..
Aminnn. InsyaAllah.

Terima kasih sebab doa kan saya atuk.
Semoga atuk panjang umur dan dimurahkan rezeki.. amin :)