Friday, January 13, 2012

Terukir di Bintang

Lagu ni saya nak hadiah dekat semua kawan-kawan saya yang minat Yuna. Especially dekat sorang kawan ni. Dulu dia pernah post lagu Yuna dekat Facebook saya. Rasa special pula time tuu.. (sebab dia orang femes dekat kuliah) hahaha. So, Setiap kali dengar lagu "Deeper Conversation" mesti teringat dekat kawan saya tu.

Tapi kann, sekarang sudah jarang contact dengan dia. Ermm, sebenarnya tak pernah pun dah. hahaha. Dia dah jauh. Persahabatan pun dah macam makin luas jurangnya. Entah dia masih ingat saya lagi atau tidak. hahaha.*gelak lagii tahpape -.-"

Kepada kawan saya yang berada dikejauhan tuuu..
tu pun kalau dia baca blog saya lagi lah.
I wish you all the best in your life. Be happy! and this song is for you.. new and fresh from YUNA :)



Jika engkau minta intan permata tak mungkin ku mampu
Tapi sayangkan ku capai bintang dari langit untukmu
Jika engkau minta satu dunia akan aku coba
Ku hanya mampu jadi milikmu pastikan kau bahagia

Hati ini bukan milik ku lagi
Seribu tahun pun akan ku nanti
kan... kamu...

Sayangku jangan kau persoalkan siapa dihatiku
terukir di bintang tak mungkin hilang cintaku padamu....

3 comments:

kotak hitam said...

lagu ni memang terbaik...

atuk said...

Assalamualaikum Sakinah

saya layan lagu ni dulu...he he

che sakinah said...

@kotak hitam: kann :D

@atuk: Waalaikumsalam. Bestkan? ala2 lagu P.Ramlee gitu. hehehhe

:D