Wednesday, October 26, 2011

Najwa Latif VS Greyson chance

Teringat masa tulis entry pasal najwa latif dulu. baca sini. Sebelum tu dia masih belum terkenal lagi. Tak sangka sekarang dah femes betul. Dengar dekat redio semalam cakap yang Najwa bakal buat persembahan dengan Greyson chance artis luar negara untuk AIM ke 18 pada 12 november nanti . Wow! what an achievement! happy for her.

Greyson tu artis kelahiran youtube juga. Umur baru 14 tahun. Juta-juta peminat dia dekat youtube. Salah sorangnya saya.eh.nak jugak cakap kann hahaha. Kalau Najwa latif femes sebab dia terer main gitar, Greyson pula sebab terer main piano. Suara dia pula memang mature habis. Memang dari kecil suara dia macam tu rupanya. cuba tengok video bawah ni.



cute kan? hahaha

Greyson mula femes bila dia nyanyi lagu Paparazzi (lady gaga) di 6th grad festival. Jom dengar lagu cover paparazzi ni, studio version punya. best!



Dengar kata, dia bakal nyanyi lagu ni juga masa AIM nanti. yae ke weh?? can't wait! hehehe :D

Eh, jap nak cerita lagi.. Semalam pagi masa dalam kereta on the way to class, terdengar Najwa latif kena prank dekat mix fm. kakak dia kenakan dia. konon konon dia kena cancel buat performance dengan Greyson chance untuk AIM tu. Plus kena bayar all the expanses for cloth and everything. Mau tak nye menangis budak tu. hehehee. siann pulak.

Anyway.. it was just a joke. plus its from her sister. sure she just want to cheer her up before this coming performance..

Well, all the best najwa. spread LOve! :)

4 comments:

Cik tikah said...

wow! hebat2!! bertmbhlah rezeki dia. hehe

che sakinah said...

kann :)

AINNZ ABIGGAILL said...

Suka Greyson lebihhh compare to Najwa latif

che sakinah said...

hahaha.. tahu dah tu. ;)