Sunday, January 23, 2011

NajwaLatif best!

Hi semua... mesti dah ramai kenal ngan NajwaLatif kan? saya baru je kenal tadi. hahaha.. best kot! yg belum kenal, si manis ni umur baru 16. dia buat cover lagu2 best dkt youtube.. (saya dah subscribe.. korang? hehe) .

Saye paling suke kalau dia nyanyi dalam kereta. to najwa, you can do this as your trademark yauw! mane ade lagi orang femes sbb nyanyi dlm kete. haaa.. can be the 1st lah!!
nanti dah ade album, cover dia buat la gambar dlm kereta.. erm.. pastu.. pastukan kalau masuk AJL.. pentas tu decorate cam dalam kereta jugak.. ewaah.. saye pulak yg melebih berangannn suke suki jer kaann.. hahahaha. takde .. idea jer tu dari peminat hehehe

Saye suke dia nyanyi cover lagu justin bieber n raihanna.. paling suke cover baru dia yg ni.. sbb dia nyanyi lagu Bruno Mars!

Dah! jom dengar sesama najwa nyanyi lagu bruno mars.. Grenade.



haaa tarik nafas tu.. tarik nafas.. kan? kan? orang dah cakap dia best tak caye.. hahahaha.. love x? loveee kann!!

owh lupa.. dia ada blog jugak gi la tengok sini -> NajwaLatif

6 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum Che Sakinah

goyang kaki juga dibuatnya
he he

Wassalam

toyolkiut said...

memang berbakat..
syabas..

ARC™ said...

layan gitar je la. sore biase je

NICK IRFAN said...

sy sokong mmg dia best! boleh ganti ana rafali ni... hehe

ZolIzwanZolkifli said...

hye , sore akak best , pegi lah try audition , mne tau dapat , hee~

Che Sakinah said...

dia sempoi kan.. ;)