Saturday, September 3, 2011

Blogger new look? korang suka?

Assalamualaikum semua.. wahh ramai dah balik kL eh. Nampaknya bemula dari raya ke 5 ni sampai Zulhijah, KL bakal kekal beraya.. ekekeke. standard r tu kan?

Saya baru sampai semalam dari Penang. Betolak pukul 9, Sampai Bangi pukul 2 pagi tadi. lama kan 6 jam? selalu 4 jam je dah sampai. Kereta dah mula banyak malam tadi, rasa2 hari ni lagi parah kot sebab masing2 dah nak mula bekerja esok.

Tak de mende sangat nak tulis hari ni. Just nak warm up je lepas2 balik raya ni.. nak exercise jari2 yang montok ni, biar mereka menari2 atas keyboard kasi runcing balik. Ye lah kan, hari tu masa family open house di Perlis, hentam ayam golek sampai berekor-ekor, pergh! memang tak hingat la.. habis montok jari jemari ku! waduh!

Nak cerita pasal raya, kena upload picture baru shoq kan. nak upload malas pulak.. hahaha.. nanti esok2 la cite. Bulan zulhijah nanti pun boleh cerita lagi kann. eh. ;p

Korang yang baru je buka blog lepas raya ni mesti perasankan blogger dah berwajah baru. korang suke tak? comey dok? hahahha.. boley la kan. main2 dulu dengan tools baru. baru ke? kedudukan baru la kot. tekan2 , publish2 entry.. lama2 nanti dah familiar sikit.. baru ada feel kan.. argh! hakikatnya saya masih sayangkan the old interface!! ;B

Wokeylah korang, nampaknya mama saya dah memanggil ala2 mengaum dah tu.. nak kena pergi kenduri Alang pulak ni. (kawan Asma masa dkt UITM). Halamak.. tak mandi lagi, tak siap lagi nih.. mampuiihh!! chaw lu korang!

Eh, jap.. enjoy dulu MattRach punya Canon Rock weh!



Hakudahjatuhcintasamadiapunyamusicdaa.
LiveLaughLove.



4 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum Che Sakinah

wajah raya ...
comellll

"TAQABBALULLAH MINNA WAMINKA"
(Semoga Allah menerima amalan kami dan amalan kamu)

Wassalam

Rozali said...

Assalamualaikum Che Sakinah

wajah raya ...
comellll

"TAQABBALULLAH MINNA WAMINKA"
(Semoga Allah menerima amalan kami dan amalan kamu)

Wassalam

che sakinah said...

Waalaikumusalam atuk!
Lamanye tak nampak atuk.. sihat?

oo.. atuk suka ye blogger interface baru tu? dashboard lain, list name org yg kita follow tu tak leh nak scroll bawah.. macam pelik sikit pon ada.. hahhaa
Bagi saya yg lama is batter kot.. hahaha

Atuk, selamat hari raya, maaf zahir batin :))

wassalam :D

fahiraferra said...

i'm not using the new blogger interface too.. sbb mcm tak biasa lagi :D but will try to use it later :) anyway, salam lebaran sakinah :)