Monday, April 18, 2011

Look at me now

Korang kenal Busta Rhymes yg Rap laju sesangat tu? kenal? tak tahu lah dia islam ke tak.. tapi ada orang cakap dia muslim. entah. Mr. wiki cakap dia member of 'The Nation of God and Earth'.. tak tahu jugak agama ape tu.. kalau nak tahu gi tanya Mr. Wiki sendiri..

Busta Rhymes ni kalau rap mmg laju susah nak ikut.. cakap macam penah cube.. ahaha.. tapi si Amy ni terer kot.. hehe.. tak tebelit belit pon lidah dia sebut. Dia nyanyi dengan nick. Diaorang Artis youtube dari Boston, dan gelarkan diri diaorang Karmin.

Dah, jom ikut dia nyanyi cover lagu Look at me now.. mana tau korang terer lagi.. heh heh heh.. ;)




Tengah cuba2 gak ni sambil tengok lirik.. hahaha.. Right click sini kalau korang nak tengok lirik lagu ni. Look at me now.


P/S: Relek sakan noh cuti2 ni. dah tak de keje le tu! hahahaha.. ;p

12 comments:

Syuk Ry said...

menarik ni.. huhu..

Fitri Karim said...

err, macam mana nak buat macam tu. tak mampu. hahaha

noorulhafizah said...

busta rhymes ni mmg islam..sbb dh lama tak jumpa dia dalam arena muzik ni..taktau la..kot sakinah ada jumpa dia skang..ice cube pun muslim..ramai gak la muslim..mmg tak jumpa dh depa..

ARC™ said...

sore laki tu sedap. pompuan tu time die tarik sedap gila!

HAZWAN17 said...

laju betul rap dia..camne nak follow ni

jaya jr said...

haha,selamat bercuti dan rapping sakan..

Che Sakinah said...

tade le memanjang nak rap nye .. kome nih..~ ;)

Tihara said...

alamak tak kenal ler..hehe :)

Che Sakinah said...

sape? busta rhymes? saya pon baru kenal kak.. lepas bincang2 dngan kawan hari tu.. dia yg bagi tahu..

btw, thanks kak singgah blog saya yg selekeh ni :)
saya silent reader blog akak sejak2 buat assignment tentang herba sem lepas :D

molmolla said...

ok first time dengar. hahaha! asyik layan korea 24jam memang tak tahu dah apa lagu terbaru dan artis baru omputih :D

Zulfikar Hazri said...

ok, saya setuju yg awak ckp pompuan tu terer.. diorg memang bagus... :)

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

sedapa sedap lagunya macam kata p.ramlee