Thursday, March 31, 2011

The Show Goes on.. exams goes on too..



You just lift your arms higher

Raise 'em 'til your arms tired, let 'em know you here


That you struggling, survivin', that you gon' persevere


Ain't nobody leavin', nobody goin' home..


Perfectly said Lupe! kata2 semangat before final exams nih!! cewahaii....
suke sangat lyric lagu ni korang... semangat!! ;p

Lagi satu.. bunyi Saxophone dalam lagu ni macam familiar betul la... mane tah ku dengar masa kecik2 dulu.. penat dah pikir.. hahaha.. tahpape nak pikir2 minah nih.. hayooo! "(-_*)

Alright! masa untuk teruskan study. Yang nak exam tu all the best eh korang.. jangan study straight je tau! nanti biul.. sia2 je input banyak2 time nak output nanti yillek.. nyanyi2 sikit.. relek2 sikit.. cube enjoy je study tuh... mcm saya.. enjoy banyak2 je sentiasa... keh keh keh ;p

Saya punya final exams start 4 hari bulan ni, hari Isnin. Tolong doakan saya ye kawan2 semua!!


P/S: teringat pencuci muka dkt South Africa dulu, kalau dkt sini kita ada Fair and lovely kan.. dekat sana ada Black and Beautiful ♥

6 comments:

Leya said...

shabash kak kinah dgr lagu lupe..
hehe =P

kak kinah good luck exam!

xx

Che Sakinah said...

ahahahhaa.. 127 hours dah dengar nih .. LOL
All the best to you too Leya!
xoxo ♥ ♫

sOuLiey_RyU said...

i like...hehehe...

Miss Whoever said...

All the best exam ! =)

sha said...

good luck..

suka yg p/s tu.. hihi~

Che Sakinah said...

makaseh dkt semua yg wish kite.. :)