Saturday, January 15, 2011

Sape kawan yg ke 100 tu?

Assalamualaikum!! woooohuu.. 100 plus kawan sudaa!! :)

Jom tengok sape kawan saya yg ke 100 tu nak?.. tapi..

First, saya nk thank you dulu dkt Budak Nakal for being my 99th friend.. psstt.. korang tahu.. dia ni mmg nakal betul .. x caye? g la blog dia ni.. (heemm!!;B *sambil cubit senyap2 ;p)


and thanks jugak to my 101 friend.. Azreen. thanks yoaw! best brader ni.. sempoi... guyz chekedaout sini..


Jeng3 sape yg bertuah tu?



siyes tak sempat capture semalam... tapi jangan risau.. bukti ada...
tadaaaaaa....



soo.. ni la brader Henry Zackery, kawan saye yg ke 100. tp dia baru kemalangan jer hari tu.. gi r ramai2 ziarah blog dia ni kasi semangat sikit..



To brader Hanry Zackry, sorry for what happened bro.. may you get well sooon.. insyaAllah :)
nah ni hadiah -> RM 5 topup.. tak banyak mane.. cuma harap you feel a lil better..
bro! nanti bagi ur email address dkt ruang comment ni eh..
n bagi tau skali you pakai ape.. maxis ke.. celcom ke.. digi ke.. I'll email you your top up number!! :)

Not to be forgotten.. my 102 n 103 friends FidDa n Jiha Bahar. Salam kenal korang! :D

To all friend... thank you so so much guys.. May Allah bless n fills all your days with His love!
salam ukhuah dari saya! :D

~ Live.Laugh.Love ~

12 comments:

~dianakhairi~ said...

akak..walo ape pon..
jgn dilupa follower ke 10..
knape akk tak bg adiah kat die hek?hua2

Rozali said...

Assalamualaikum Che Sakinah

Tahniah
moga terus berjaya

Wassalam

Che Sakinah said...

diana: insyaAllah ... asyaratun kamilah... mana boley lupa sis! :)

Atuk: waalaikumsalam. Terima kasih banyak atuk...
sama2 kita berjaya insyaAllah :)

fid Da said...

salam ukhwah buat tuan rumah :)
wah..tgh buat asgmnt gune html tok buat website ea?? gud luck!!
ehem2..folower kr 102 xdpt hadiah ke..hehehe ;)

Che Sakinah said...

wassalam fidDa.
yup.. dah siap dah.. semalam. hehehe.. TQ!:)
hahaha.. student lg r.. sekali sekala boley r bagi cash..
erm, tapi kalau kawan2 blogger yg ada adsense tu saya selalu g click ads diaorang ja.. hahaha
mcm bagi hadiah gak aper... hehehe..
letak r ads.. nanti saye g tolong click. boleh dapat 0.25 sen.. haa.. boleh beli coklat hacks:)

Henry Zackery said...

WWOOOOWWWW !!
terima kasih che sakinah kerana menghargaiku sebagai follower ke-100.. terima kasih byk2..
semoga che sakinah dimurahkan rezeki hendaknya.

nak bagi betol ke nie :P
ni emel kite heheh :

henryzackery@yahoo.com

terima kasih sekali lagi.. saya dalam proses penyembuhan trauma..hehe

anda akan disematkan di post terbaru saya :)

Henry Zackery said...

lupe nak bagi tau.. maxis :)
nk no phone skali ke? hehe

! Encik Nakal ! said...

hakahakhak

Che Sakinah said...

henry zackery : dah hantar.. *yeay*...hehe. dapat nanti reply email saye eh.. :)

En. nakal : sukenye dia... heheehee..(*_^)v

Henry Zackery said...

saya sudah menerima maxis reload daripada che sakinah secara rasminya :)

thankz che sakinah :) pemberianmu amat dihargai :)

pasni ade hadiah ape2 lagi x ??
leh sy join...hehe

Che Sakinah said...

welcome~
lepas ni contest kot.. insyaAllah..
tp biar saya blajar dulu dari blog2 orang n try masuk contest yg diaorang buat.. erm bile dah terer.. saya buat la contest dkt L.L.L ni... hehehe
nanti saya kabokan pade semua k.. :)

Diari 929 said...

Wah nama sy pun ada terime kaceh :)