Sunday, January 16, 2011

Baru je ada account youtube

Howdy all! saye baru je ade account youtube.. hahahaa... malu betul cakap secara terbuka dkat sini.. sangat ketinggalan la kan.. tengah godek2 sana sini mcm mana nk guna.. budak baru belajar hehee~

Takde apa2 lagi pon .. baru ada satu video je upload. alaa yg lirik lagu ella tu..
sebenarnya x tahu pon nak buat ape ngan account youtube tu.. tahpape kan? yg sebok2 jugak nak buat tu kenape tah! :P

Saye baru subscribe 2 orang ... orang subscribe saya belum ada lagi... hahahaha.. (nak jugak makcik ni.. jgn layan!).

k.. gambar dkt atas tu dlm channel youtube saya. mane2 pon background mesti merah walaupon bukan fevret color. hahaha..
Subscription Yg first tu Caprice. yg sorang lagi tu tak kenal jugak sape.. hahaha.

Caprice tu sape? owh.. Caprice tu penyanyi hiphop malaysia. umur baru 23. saye pon ketinggalan bas jugak sbb baru kenal dia. hahaha.. dia dah menyanyi sejak 2008. kenape suke eh? erm.. sbb suka lah! hahaaha... tak r.. erm sbb saya rasa dia creative kot.. music dia awesome!

Pakcik n makcik kalau nk rase muda remaja jom r dengar lagu ni!
enjoy yauw! ;p

Caprice ft Hayad - pilihanku



hatiku berkata
kau dan aku kan bersama
mari kita berkawan
jangan kau malu malu
Tu jer nak cite malam ni.. sape2 yg terer pasal account youtube tu tolong2 la ajar eh..
bukan ajar tengok laa.. tu nenek saya dkt kampung pon tahu.. hohoho :O

key lah Malaysia.. good night! :)





2 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum Che Sakinah

kira2 melangkah satu tapak lagi kehadapan
tahniah

Wassalam

Che Sakinah said...

Waalaikumsalam..
makaseh atuk.. buat account youtube tu pon sebab study purposes..
mcm mula2 saya buka blog dulu la.. lecturer yg beri galakan supaya saya lebih paham peranan iklan dlm internet.
tu la.. tengah kayuh perlahan2 juga ni mana tahu lama2 boleh kayuh sendiri.. wslm.