Thursday, January 13, 2011

Berangan jadi Gumiho

♫ Du bi du bi du raffa... dubidu bidu raffa.. ♫ hehehe.. saya baru je habis tengok cerita ni.. hidung masih merah lagi.. mata masih berair lagi.. sedih ker? hahaha.. mmg tah pape key.. asal tengok cerita korea je nangis.. argh!! kenapa?? kenapa mesti nangis.. bukan ke cerita ni cerita romantic comedy?! tolonglahhh.. tak paham jugak.. huaargh!!.. :B

Saya berangan nk jadi macam Gumiho ni.. ada 9 ekor yg cantik!

Saya berangan keluar dari lukisan selepas 500 tahun dan bertemu teman sehidup semati yg hensem dan baik!

♫ Du bi du bi ru ra ppwa... Du bi du bi ru ra ppwa.. ♫
wwaaaargh... saya nk teman mcm dia boleh?? !! walau pun fantasi... jeongmal jeongmal jeongmal salanghae!!!! ♥ ♥ ♥



Tajuk cerita ni My Girlfriend is a Gumiho..
okey lah all... selamat malam!! jumpa dalam mimpi ye..
nanti saya bawak lah 9 tails cantik saya tu tunjuk dkt korang k.. annyeong!! ;)

♫ Du bi du bi du raffa... dubidu bidu raffa.. ♫.... lalalalala..

2 comments:

Gimi said...

cite ni boleh tahan tp lagi suka yg my child is gumiho tu..

Che Sakinah said...

tu lah teringin nk tengok cite tu jugak.. best eh cite my child is gumiho? mmg kene cari nih.. :)