Thursday, December 13, 2012

Hari pertama kedua dan ketiga berkerja

Assalamualaikum semua! *tiup habuk jap*

wei malas gila nak tulis blog sekarang wei... hahaha. sesaje nak gi baca blog orang umphh lagi la malas. kalau google benda-benda penting macam tips-tips ke, cara nak buat surat rasmi apa-apa ke, especially contoh surat nak booking hotel semua... then direct termasuk blog yang sediakan input-input macam tu haa.. baru ar 'Ngam' baca time-time macam ni. Dari segi traffic and SEO semua, memang untung la blog-blog macam ni. series.

Saya dah start kerja sekarang. baru hari ketiga. heh heh heh.. seronok la juga memula ni walau pun penat dia subhanallah! balik keje je terkelepek teruss. selama dua hari ni, balik ja kerja mesti terus tido. malam ni je haa tahan jap ngantuk nak tulis blog. kakakaka

Wokeylah tu ja nak tulis. Warghh hoo hoo hoo *menguap sambil berusaha tutup mulut* Selamat malam semua! esok kena bangun pagi nak gi kerja awal.

Good night! sleep tight! :)



“No work is insignificant. All labor that uplifts humanity has dignity and importance and should be undertaken with painstaking excellence.” ― Martin Luther King Jr.




3 comments:

ezasunflower said...

Keje ni penat kan? tak macam belajar dulu, relax2 jer..

Che Sakinah said...

tu laa.. tapi fun! hahaha. sampai je weekend lagi la funn!! :D hahaha

.Cik Nana. said...

slmt bekerja kak kinah! :)