Friday, March 2, 2012

Remember you Siti Nurhaliza feat. Sean Kingston

Hi selamat petang semua.. tadi masa dalam kereta terdengar single baru Siti Nurhaliza di fly fm. wah! ternganga okeyy.. feat sean kingston tuh. kau boleh?

Masa siti di interview oleh DJ radio tadi, cakap kau, memang English dia banyak improve weh. Bukan ape, satu benda yang saya memang kagum tengok siti ni kan, punyalah orang banyak mengata itu ini dekat dia, kata dia dulu tak pandai English la, asal kampung la, apa la.. tapi itu dulu. Dulu okeyy.. cetengak sekarang, kau mampu nak mengata dia lagi sedang kau masih di takuk lama?

Honestly, Saya minat dia sebab dia seorang yang bersemangat dan rajin berusaha untuk berjaya. Semacam satu harapan dan semangat pula kepada gadis-gadis biasa macam saya ni untuk berjuang mencari kejayaan diri sendiri. Bukan nak puji Siti lebih-lebih, tapi tengok dia dari seorang yang biasa menjadi seorang yang luar biasa (in a good way), dont you want to be that person?? nooo.. I'm not telling you to be Siti Nurhaliza laa.. but an achiever! don't you want to be someone that can achieve your own dream? Because me(pointing to my self) I have very BIG dream and I really want to achieve it! I want to be an achiever like her too!

Okey, setakat ini saja merapu repek.. Jom dengar single terbaru siti :)



Kingston!
Siti!
Worldwide!
Awes`e!
Yeah Man!

If we never make it back
To what we used to be
I hope you know I tried to give you all of me

I dont wanna wake up tomorrow
If our memories filled with sorrow
I`d rather smile when I remember you

** If you find someone
That can love you right
I wont stand in your way
I wont even fight,
No, I wont forget
Ill always remember you **

Kingston!
#1!

Baby girl you are my darling
Felling you the hardest
Now my baby ive been missing you the longest
Found a new one to give you heart to
The way I acted I dont blame you
But you always on my mind
Think about you all the time
And Im wishing you were mine
Reminiscing all the time, when I had your love
When I had your love
You forever be in my heart
You`ll always have my Heart
You`re everything I wanted
Exactly what I needed
I see your heart has now moved on
Got me sitting here i`m singing sad songs
I`m a love forever
Baby I forget you never
January to december always remember you

Like the sun will rise
As the seasons change
I will walk trought life
Til the very end,
No, I wont regret
Ill always remember you

Remember you,
Remember you,
I wont forget
Ill always remember you


For me, her slang that make this song beautiful. melayu gitu. Just make the song feel soo close to my heart. eh, boleh pulak cemtu kann...hehehe


**psstt... my dream is to be a very successful business women. Do pray for me wokeh! :)

2 comments:

Jerr said...

nice song, siti rap weh... sedap, nak down load lah :D

che sakinah said...

kann.. sila download.

semalam saya dengar siti punya lagu ada dijual di iTunes juga. so, saya pun Google la cari.. saja la nak tengok, orang kita jual lagu online. (sambil-sambil tu buat research untuk assignment subject e-commerce sebenarnya.. hehe)

kalau kau rasa nak support dia boleh la beli di iTunes. ni link dia.
All Your Love
Siti Nurhaliza


ewah tetibe pulak jadi promoter tak berbayar disini.. haha.
but, wow! siti jual album di iTunes tuhh.. *kagum okeyy* :D