Saturday, October 8, 2011

Udin-Udin Sedunia

Selamat hari sabtu kawan-kawan semua. Weekend macam ni ramai student yang mengambil peluang untuk mengulang kaji pelajaran, membasuh baju yang dikumpul seminggu dan ada juga yang kadho' tidur. ehem! ;p

Next week, saya dan kawan-kawan akan menghadapi exam pertengahan sem(mid-term) untuk subject Manageral Economic. Pulun weh pulun! nak dapat A jugak subject ni walaupun ramai yang kata subject ni 'killer'. Tak tahu lah dia mysterious killer ke ape, yang penting ramai juga student yang takut. Pheww! berpeluh juga nak hadapi exam ni.

Supaya tak rasa stress yang melampau-lampau ketika belajar tu, cuba korang dengar lagu Udin-udin Sedunia bawah nih.hahahahaa :D




Sabarudin je lah lagu ni. kelakarudin kan.. ahahahha :D

Live.Laugh.Love!

8 comments:

Arpiiz said...

nak komen dulu sambil tunggu buffering video..

che sakinah said...

hahhah.. sila-sila. :p

Solihin Zubir said...

haha.. takleh blah btoi lagu ni..
lagu indon kan..
tp nmpk td background Masjid Zahir kat Alor Star dlm video tu..

Sidratul Muntaha said...

Saya pun risau jugak bila senior kata subjek tu killer.Mintak Allah mudahkan.
Kak Kinah boleh.
A untuk Sakinah. ;)
ameen,insya Allah.

Zulfikar Hazri said...

dulu senior semua ckp ETR adalah subjek killer, paling susah, dan ramai failed....

tapi aku dapat A-....

ada jugak ckp Thesis last sem adalah lejen punya susah..

alhamdulillah aku lulus A-


mungkin MInus (-) itu nak kurgkan takbur,

mungkin senior semua suka exaggerate..

fiezah91 said...

aha. tak dapat nak dgr sbb line slow. hiksss.apa pun selamat menghadapi exam.ekekeke

aleen aiden said...

gudlak dgn exam ye!hee :P

che sakinah said...

@Solihin Zubir:haah, lagu indon. ye ke? tak perasan pulak. hahaha. jap tengok balik.

@ Sidratul Muntaha: insyaAllah. A untuk awak juga :)

@zulfikar: wah terer r.. very inspiring. betul. senior mmg suke ezejerit kan.

@Fiezah: ye ke.. nanti line laju dengar. kelakar.

@aleen aiden: Thankyou :)