Friday, September 23, 2011

Inner Peace di Nur Lembah Pangsun

Assalamualaikum semua.. Jumaat Mubarak.

Sejak dua menjak ni ashik entry emo tak boleh bla kan? argh! menyampah pula sedih2 nih. Ayuh kita happy2 kembali! :D
Bagaimana mau happy?? ovkozz.. kita kena cari inner peace. ye dak? hehehe

Jom! chekedaut gambar rakan2 club AKHI UIA buat inner peace masa di Nur Lembah Pangsun baru2 ni.

Teedengg*sound track* memandang ke atas dengan dongakkan yang gagah. oh, masih ada yang berbuat silap disitu.


Tedengg *sound track lagi* Kaki diseret kebelakang dengan kekuatan pusaran.



Menyambut setitis embun yang bernilai sejuta. percaya? ;p



Cuba mengabadikan Inner Peace. Yang pastinya bukan dari dewa-dewa lah! hah hah!



Tekun dan berhati-hati membawa embun yang macam mutiara itu ke kiri..




kemudian ke kanan... ewwaahh cak pungg cak pungg ;)




Perlahan lahan menurunkan embun itu ke tanah.. eh tak, eh tak, bukan tanah laa, dekat bunga teratai bawah ni haa.. Thiinngg!*konon2 sound track*


cantik kan?


Weh, ni senaman aerobic ala kungfu laa dek noon! saje je seronok2. Jangan ngada fitnah kata ajaran sesat pula. Ada jugak yang nak kena cakar karang. heh.

Last but not least! gambar Master SHifuu. haiiyaakk!!

Gambar SHifuu n the geng di Nur lembah pangsung pula.Haiiyaakk!! nak jugaks.. HOHOHO;p



Ok lah itu je nak cerita.. hahaha. adios!
LIVE. LAUGH. ♥ !!



P/S: Gambar best ni credit to Dodot comeL!! ♥
Watch Inner Peace video here. Psstt.. Boleh buat di rumah weh! thee hee~~

7 comments:

Leya said...

ehee comel :DD

░♥si lampu neon♥░ said...

tu la pasal comel laa

che sakinah said...

makaseh.. mereka semua sangat comell~~ sHifu lagi comel.. ahaks!

~ pEJuAnG CiNtA ~ said...

haha semart lah ~ comel

Itminaan said...

Salam singgah kak..Finally found you di 'alam maya'.

Solihin Zubir said...

inner peace ni mcm yoga ke? hak3..

che sakinah said...

kalau kata macam yoga kang lain pulak jadinya nanti. hahaha.. ;p