Thursday, May 19, 2011

Aku dan Chef Rimau kawan baik

Kelam..
Serabut..
tak faham..

huh???

Kecewa..
hampa..
terluka..

erk???

Kau tak faham?

tak faham la wei.. kau kenapa?

Malu ar nak cerita sama ko..

Bodo.. cite jer lah.. macam tak biasa..

kau betul2 nak tahu..??

haish! cakar kang! takde sape yg paham kau selain aku.. nak cerita, tak nak?!

Aku cakap je la eh.. sebenarnaya aku rasa..
Blog aku ni kelam, serabut... aku pon tak paham..
Aku dah cuba buat template baru, background baru, header.. macam2..
tapi aku rasa kecewa, hampa, terluka.. susah gila nak buat benda ni.. memang buat aku geram.

Kau bukannye tak tahu.. aku ni setia..
susah nak ubah sesuatu yg aku dah selesa..
aku tahu blog ni bukan lagi aku sorang yg baca..
dah ramai.. aku pon tak sangka..
aku rasa macam aku tulis cerita tah hapahapa..
tapi ada hari tu.. ada satu hari tu.. tarikh keramat tu aku dah lupa..
kawan2 aku cakap diaorang suka..
suka blog aku? hahahaha.. aku pulak rasa kelaka..
tapi.. dalam hati ada taman.. aku rasa gembira.. ada rasa bahagia..

Huahahhahhahahaahaa.....

wei..kau gelakkan aku? apasal? kau tak percaya?
dah agak dah.. kau mesti nak kata aku gila..

Kah kah kah... tak ar.. aku rasa kau noob!

noob tu ape?

noob tu NOBITA! BeHahhahaa!!

Wei! sakit r kepala aku!.. ape main sekeh2 nih... heii..

weh!..

ape??

cube kau tengok gambar ni...



HUuahahaaaa.. betul2 tak nak kasi budak2 ni meniru la ni.. Baghal2..
sape la cikgu diaorang nihh... huaHahauHahaa..

kaannn... hahahaha.. kelakar kan.. kau nak tengok lagi?
Jom tengok sini... BAIK PUNYA

Kah kah kah kah.. Kah kah kah kah ... Kah kah kah kah...

Happy pon Noob Saibot ni.. hahahhahahahaa..


Live.Laugh.Love peeps!
;p


*maaf.. pengunaan aku, kau dan perkataan yg tidak wajar.. hanya monolog dalam diri*

7 comments:

Cik PupuRara said...

hi sayang! ♥

mane background yg lame?
style n sweet kot yg tu.
merah lagi taw!
hehehe. :)

skrg buat shortsem ke praktikal ke goyang kaki kt uma? hik. hik.

che sakinah said...

hi ♥! yg lama berat dan gelap.. ramai suruh tukar.. hahaha.. yg ni x ok? merah jugak.. merah jambu .. hehhe

kite praktikal sekarang.. kekadang goyang kaki di tempat praktikal.. huahhahahaaa ;p

.::: Princess MOMOY :::. said...

aduhhh...berat juga kepala otak tu
nak pikir soalan yang berat2
benda tu pun berat jugak
Cara Test Kualiti Keyboard Komputer Korang"
Momoy dan Mee Maggie"

sha said...

Iii dear..

Wah, dah lain dah blog ni. Great! =)

Dah ada header.

Ala, kite minta maaf sb buat Che Sakinah serabut.. nak padam la entri tu..

che sakinah said...

eh eh... tak yah laaa... bagus la awak tegur... ahahhaahaa.. lawak la.. bukan awak sorang je.. ramai ... thanks tau :)

sha said...

ok la bukan kite sorg je..

change to make good improvement! :)

Zulfikar Hazri said...

tulisan dan perenggan dah best, kemas baca...

ayat2, jalan cerita sempoi dan release tension...best

cuma kontras je, apa kata pakai je template ori...:)