Friday, February 4, 2011

Tulisan ngantuk cemgemter

Mengantuk2.. nak buat nota ni.. sampai hanguk hanguk bergeleng2 dah ni.. korang penah? huahahaha.. tahu dah.. takyah cakap.. kita kan sepisis student "cemgemter" (cemerlang + gemilang + terbilang.. argh.. singkatan x cukup bulang). Dalam class memang sah tempat kejadian mengantuk tu.. lagi2 kena lecture yg cakap ala2 cam kentut dalam kain.. eh bukan saye cakap eh... kawan baik saye eh.. nama dia Nurul **ad** saye tolong type je dkt sini... huahahha... ;p

Disini adalah antara font2 terbaik yg diprektikkan secara berleluasa oleh semua pelajar yg cemgemter...

1) Bunga2 berakar
tulisan ni memang femes bagi yg ngantuk sikit2.. berbunga2 dan berakar2 sekitar huruf. kecantikan bunga itu bergantung pada level minda bawah sedar anda. Boleh menjalar hingga dibawah garisan. itu normal ye..

2) Tompok2 dakwat kembang
terjadi bila kita mengunakan pen dakwat basah.. ada perkataan2 terpilih yg akan tebal warnanya.. kerana ada saat2 itu otak kita betul2 switch off.. kalau yg dakwat menjadi kembang , membulat basah sehingga ke permukaan terahkir buku.. kulit buku la senang cite... sah.. ni kene kejutkan pakai iron eletrik yg kt sepital tu..

3) Garisan lintang
hah ni bahaye.. ni bukan slowly style of catching fish ni.. ni hanguk punya hanguk.. style black matel hanguk kepala.. sekali zzruukk daa.. satu muka surat bergaris lintang... ade orang tu.. siap tekoyak lagi page dia .. tah pape la gi tekan pen tu buat hape??!!.. huuwaaagh.. cemane nak bace neh.. nota mbl ku!! nyesal... nyesal.. nyesal!! ;[]


p/s: ada 1 lagi mid term exam lepas sem break ni.. nota x lengkap.. eeiii.. geram!!

4 comments:

AZRUL AZMI said...

hahaha... lucu la plak... semua tu penah dilalui...

yang ketiga tu slalu buat bila stay up malam2... hahaha...

Che Sakinah said...

hahaha.. bagus2.. give me 5.. mmg geng cemgemter r nih:))

black paper said...

hihihihii~
penah2,,
biasenye yg melintang la,,
yg akar n dot kembang x biase,,

Che Sakinah said...

hahahhaa.. terpaling ngantuk tu.. mmg skill habis lah!! font tercantik kot! ;p