Sunday, December 5, 2010

Blog oh Blog !!

1. Usia anda berblog ..

2 bulan tepat.


2. Sapa mempengaruhi anda untuk membuat blog

Lecturer Management Information System saye.. name dia Sir
Yusno Yunos

3. Perkara pertama yang timbul dalam kepala bila mendengar perkataan blog

blog = budak pandai computer je ade.. hahahaa.. tah pape kan?..
stereotype kan??
tu perkare petame eh.. kedua ketiga lain ehh.. ;p

4. Mereka yang menjadi sumber inspirasi anda dalam dunia blog ..

Lecturer saye kot.. errr.. lagi sorang...

psstt.. budak laki clsmate saye tym 1st sem.. dia terer main dota computer..
dia pernah ade
blog tp skang dah xde kot blog dia tu.. sshhhh!! jngan bagi tahu dia tau!.. rahsia2..

5. Bagaimana anda nak terangkan mengenai blog pada rakan anda yang
buta IT

Blog ni mcm catatan harian la ye.. dunia skang ye kawan2.. internet segale..
makan tenet, tido
tenet, minum blog!<-tetibe..

6. Dalam 100 patah perkataan , Apakah blog mampu mempengaruhi kehidupan seharian anda ?

Eh banyak dah blog mempengaruhi hidup saye kawang2.. makan blog, tido blog, minum blog,
jalan2 blog (Blog walking le tuu..), blog jogging, blog spying, blog stalking..
*jawapan x paham
soalan.. huahahhaaa..
abang ben! soalan susah nii.. hahahaa.. t truth is.. blog jadikan saye lagi

creative.. ramai kawan.. lebih rajin membace..
n rase cam budak pandai <-okeyy.. tetibe je
tahpape.. prasan je tahu.. theheehee~ ;p


*Yeay!* dah habis jawab soalan abang ben untuk segmen hujung minggu... suke2x :D

4 comments:

Matika Love said...

blog oh blog...mamat pun dah join...singgah laa...

~dianakhairi~ said...

huish femes tol encik ben tu.
gi jalan2 blog sana sini org ckp psl die.
wonder gak.huhu.
semoga byk kebaikan dlm blog dia :)

Che Sakinah said...

memang dia femes pon.. antara blogger malaysia yg femes kott.. entry dia best gak.. takyah bace surat kaba.. sambil2 berblog bace entry dia pon ok.. selalu je dia update berita2 semasa.. :)

Huszaini said...

addicted to blog ya!