Saturday, December 11, 2010

Award L.L.L untuk korang semua

Assalamualaikum semua... wow wow wow.. bestnye dah ramai kawan dkt blog.. hehehe.. ramai ke? ramai la kann.. kalau kumpul semua bolah buat satu class ape.. alaa..tercakap 'class' plak.. sensetip la pekataan tu skang.. isk2.. esok dah nk kene balik uia.. argh! mmg penyakit betul laa..

Okey.. takpe.. continue.. hari ni saye nk award kawan yg ke 50.. haa.. first tym ni bagi award2 kat kawan2.. sebagai tande terima kasih saye dkt korang semua.. ingat nk bagi mesedis satu tadi.. tapi.. ape barang kan? kan? baik la bagi bintang!.. taadaaaaa.....


Award ni saye bagi dkt kawan baru saye yg ke-50 nama dia PRINCESS DIARIES. Cube gi tengok blog dia.. comel oo.. psst.. kawan dia lagi ramai dari saye.. hahahhaaa.. buat princess, terimalah anugrah bintang ni dari saye yea.. mahal ni.. saye petik dari langit ni tau! hehehee.. letak le kat mane2 tempat in your blog.. then link kan to my blog eh.. yea la kan.. just to make sure bintang tu bersinar setiap malam.. baru la cerah sikit langit.. :) okey eh?

Kawan2 saye yg lain pon nak jugak? boleh2.. tanpa anda maka x cukup la 50 kawan kan..
sile2 ambil.. letak je kat mane2 dalam blog tu.. pastu jangan lupe link kan ke entry ni.. nanti tak berkelip pulak.. sebab tym saye petik bintang tu dia berantaikan friendship. Petik satu bintang bermakna petik bintang2 yang lain juga tau! :)

Sekarang saye dah ade 54 kawan! may this LoVe continue to expend.. spread the love you all! :)
dah jadi kawan saye.. ambil je award tu... jangan malu2 key.. :)


Oh Allah the most gracious, the most merciful... pls bless all my friend.. let them live well, laugh often and love much... amin.

8 comments:

aien said...

alaaa aien follower ke 52, cmne ..?? xde award len ke ?? weeee ~
:P

Che Sakinah said...

ambil2.. ni award utk semua kawan2.. untuk awak saye bagi ni jugak

http://www.eylence.az/blogs/media/all-new-2009-mercedes-benz-300sl-gullwing2.jpg

haa.. hebat tu.. merah menawan..drive setiap malam dalam mimpi k.. cun kan? kan? :)

♥ Princess ♥ said...

waaaaaaaaa....maceh..jap lg kite buat entry khas untuk awak k....

Che Sakinah said...

you are most welcome.. be the princess in my blog today k... =D

aien said...

waaaah ! canteknyeee. trimas awak. boleyhh laa drpd xde kan. hehehe :P

~dianakhairi~ said...

nak malu jugak! haha.
wlopn sye dah blogging 2 taun lebih tp nggak penah amik tau award2 contest2 segala!huhu.
taniah la akk advance gitu! jumpa di kampus iAllah..
CAMANE FM???

Che Sakinah said...

mende plak nk malu nye diana.. hahahaha
award ni tande kite hargai kawan2 kite kt sini..
takpe same2 belajar..

FM alhamdulillah lulus cukup2 makan tp x A la.. huhuhu.. susah kot exem hari tu..
diana cemmane? FM ok?

mia said...

hehhee..tq 4 sharing dis dearr