Sunday, November 28, 2010

AWARD BOOMBASTIC BLOG

Assalamualaikum kawan2 semua... sihat kah? saye sini sihat.. alhamdulillah... syukur pada Allah s.w.t.. awak dah bersyukur hari ini? yea la kan.. nikmat yg Allah bagi pada kite semua melimpah ruah... isteri yg cantik , suami yg hensem, harta yg membukit, anak sepasukan bola.. terer2 mcm pemain Barcelona.... si messi yg bongsu tu.. dah dapat kasut emas tu hasil asuhan kite... ghahahaa.. mase bile lak dia jadi anak kite ek? *merapu melampau le tuu.. alhamdulillah jugak sebab boleh merapu.. bhahahaa..

korang siyes weii.... sesape bangun tido pagi tadi lupe nk bersyukur tu.. bersyukur sekarang! setiap sedutan nafas tu sape yg bagi? jangan lupe kawan2.. nikmat tu kalau ditarik sape pon dah x leh bagi derma.. kalau nikmat lain cam jantung ke, rupe ke, darah x cukup ke, lubang buang angin tersumbat ke.. pape je lah yg visible boley r ganti2.. derma menderma.. masih tercapai technology manusia.. simple but crucial beb! bukan susah pon nk bersyukur... saayy thankyou Allah.. ape2 jenis bahasa pon boleh.. bahase bisu pun Allah fahamnyer lah!! dah dia tuhan kite..



There are times when I'm alone
Feel alright or not so strong
I'll pray to you and say
Thank You Allah, Thank You Allah
So friends every time remember
Allah The Most Merciful
Say Thank you Allah, Thank You Allah
sonok tak dengar lagu raihan bersame aizat nih? naseb baik boleh dengar n boley tengok ann? n boley fikir utk cakap Alhamdulillah sekarang kan??... melihat , mendengar, bercakap dan menaip entry hari2 ni... kurniaan Allah yg terhebat tuu... bersyukur lah! ;)

Alhamdulillah.. saye bersyukur sesangat jugak lah sekarang..sebab smlm ade member baru kenal.. he walk in my blog n offer this award... 1st tym tuuu... hahahaha.. taadaaaa!!!...



okey.. saye dapat dari tuan pemilik award ni name dia Aref . Nak dapat jugak? boleh2.. care dia gi blog ni eh.. AWARD BOOMBASTIC!.
haaa.. ni 3 orang kawan2 yang saye tag:

1. Raja Siti Afiqah 2. Ameerah Diana 3. Faiz

sile terima ye kawan2.... sebelum 31/12/2010 eh!!

key lah semua pembace... selamat bersyukur!!! Alhamdulillah :) L.L.L !!!


6 comments:

Kong Hwang Sing said...

boombastikk la! haha :)

Kong Hwang Sing said...

http://KurekureKecik.blogspot.com

Meko said...

wah,ak di tag.ak sebenarnye x paham ape benda ni sebenar nye? haha =p
cer terangkan dengan lebih lanjut

Che Sakinah said...

ni cam pertandingan r dlm blog.. he he..
bace la dkt link yg dah disediakan... or click dkt picture award tu.. nanti ko akan g blog org yg create award ni... bace kt situ.. nanti ko faham kot... *aku pon x berapa nk paham gak.. tapi buat2 paham jer laa ;p ghahahahahhaaaaa~~~

aima in luv said...

aiii...
terjah dari blog ustaz..
salam kenal dari aima

Che Sakinah said...

sile2 terjah.. hahaha..
salam kenal kembali..