Saturday, July 16, 2011

Lagu ni di tujukan khas kepada...



Selalu pulak dengar lagu ni dkt radio sekarang. Pergi balik kerja je ada lagu ni. Feeling la pulak lirik dia nih.. sabo je le..
nak nak hari ni.. sebab dah tak dapat jumpa abng FAMA yg hensem tu sampai bila2 lagi.. ewaah!! ;p

Tampa membuang masa, saya ingin tujukan lagu ini khas kepada abg FAMA hensem yg bertugas masa MIFB (Malaysian International Food and Baverage) dekat PWTC hari ni, semalam, dan kemarin.. dengan ucapan....

HI!! Nama saya Che Sakinah. nama awak sape?...



~ Story End ~


ChefRimau punya P/S
: usha dari jauh je makcik?? assal laaa... -_-" . hahahaha..

~Live.Laugh.Love peeps!! :p

2 comments:

nasihahtenang said...

wahh kak kinah! rindu nk bergosip ;(

che sakinah said...

ahahaha... bengong seha.. nanti lepas k.kinah practical ni jom kita gi jalan2.. dok buat pe tu kt rumah?