Saturday, February 19, 2011

Bila President Balik rumah

Assalamualaikum. Hari ni saya baru dapat balik rumah. Alhamdulillah, baru berpeluang jumpa dengan adik saya, Asma,dah seminggu pon dia balik dari mesir hehehe.. gaya macam la UIA tu jauh bebenor sampai tak sempat nak balik. ceh!

Dah nak buat cemanaa? sudah kewajipan ku berbakti pada anak bangsa..kehkehkeh ;p



Ini bukan berkempen people! saya bukan calon untuk pilihan raya yg dkt kuliyyah tuu bukan2! ade ke la pulak junior tu semalam tibe2 datang cakap..

"kak, akak calon eh.. saya vote utk akak tau.. semangat kak!"

kah kah kah gilee komfius budak nih!! eii!! sekeh kang! bukan saye r pandaiee.. name calon tu je same ngan nama saye hokeyy!! name saya Che Sakinah! che! che! che sakinahh. korang kene ingat tuu!! walau pun saya dari golongan kebanyakan, tapi saya lah orang yg telah dilantik menjadi 'president dunia' didlm mimpi saya semalam! saya ada blog untuk merepek! sesuatu yg perlu dibanggakan disitu! pastu pulak, ikut mood saye je bile nak update blog!! haa.. itu saya! this is not anger people! this is clarification!

daaaah.. perlu ker??

Gambar statue cun tuu diambil time last week punya mentoring program. Walaupon club kami kerdil je berbanding club2 lain dkt uia ni, tp bangga sangat! sebab ahli club kami semuanya berjiwa besar. enjoy kot program tuu. kalau ada mood, nanti saye cite la eh.. hahaha

Bile balik je rumah tadi, happy sangat!!

satu sbb adik saye dah balik.. hureeyy!

dua sbb mama buat pizza... yeay!



tiga sbb boleh baca blog2 orang dengan sepuas hati.. huahahhaha!! xD

but.. asal semua org pun nak tulis n bangkitkan balik isu hijab/tudung nih? tak paham!
nak pertikai ape nye bab2 wajib ni.. pakai je lah.. tutup aurat betul2.. selamat dari api neraka.. tak nak ke? haih! =,

4 comments:

sha said...

wah hepinya dia.. nama sama dgn calon.. bab yg plg best, mama buatkan pizza.. yummy!

Rose Johari said...

Hoorey! Nak pizza ckit boleh ? hihi... ;)

Che Sakinah said...

sha: mane pulak hepi kalau name sama.. hadui la..
Rose : boleh2 meh le dtng rumah.. heh heh ;)

~dianakhairi~ said...

kak tahniah kerana menang election.
saye vote akk tau aritu.
saye sedih saye tak menang.sob sob.
(merapu)