Saturday, December 25, 2010

Peminat Burger

Assalamualaikum semua. Dah makan? (soalan standard nak ajak makan).hahaha. Malam tadi saye termimpikan burger.. dah hampir setiap hari makan burger pon masih mimpi lagi nih.. haih.. parah!. Saye memang sangat suka makan burger. Takyah susah2 nk tanya sebab apa saya suka.jawapannya, sebab saya suka.noktah. hehehe.. jangan mare~
Jom nak share burger2 yg saye suka dan sudah banyak berjasa pada badan saye...menambah lemak & calorie.. (halaah.. nape tercakap!! kenape??? ;B)

Big mac! tak asing lagi bagi sesiapa yg suka McDonald. Suke sebab dia besar, ada cheese cair dan ada jeruk timun (pickles). Sebab saye duduk hostel, paling mudah nk Oder malam2 ni lah dia.
dah2 lap air liur tu.. gi oder gi.. ni no tepon mcD 1300131300!


Burger king! king x bermakna besar ye.. maaf BK! anggaplah ini satu cabaran utk membesarkan buger2 anda!... hehehe. nasib baik ada mushroom burger dia. lembut ooo..Setakat ni burger cendawan yg paling saya suka di BK lah! bebutang2 mata makan cendawan butang!;p

Carl's Jr.! setiap kali saye pergi Pavilion.. singgah makan dkt carl's Jr.. hahahaa.. macam la takde tempat lain! (sebenarnya pegi pavilion semata-mata nk makan carl's Jr je.. hehehe) saye sangat suka burger dia.. sangat besar! puas makan.. uumph.. rasa sangat sexy selepas makan..hahaha.. kalau student mcm saye hari2 nak pergi makan sana... tunggu pokok depan rumah berbunga duit dulu la iye..

Burger Ramly!! yeah!! all time fevret... sejak dari skolah menengah. boleh mintak cheese lebey, boleh mintak sos lebih, nak kurang sayur ke, nk lebih sayur ke.. pon boleh! semua boleh! malaysia boleh!

Otai burger!! kira adik beradik la ngan burger Ramly. sama2 lahir di malaysia. ada kata lagi sedap.. hehehe.. cita rasa masing2, kalau tanya saya, semua sedap! ahahaha.. kalau dkt rumah, selalu juga beli burger ni... best! murah, sedap.. huii.. kecur air liur! kalau nak tahu lagi tentang otai burger ni.. haaaa.. sini bace->OTAi <- saye mmg suke promote barang yg saye suke .. hahaha.. xpaham betul !



Mochachos burger!! my te amor!! ni lah satu satunya burger ayam yg saya suka makan. lain2 burger, saya lebih suka makan yg daging. Tapi burger ni x de dkt malaysia... saye selalu makan Mochachos ni tym saya study dkt south africa dulu. [mochachos chicken villages] memang ngam habis burger ni.. besar! spicy! ayam tulin.. mayonnaise yg lemak berkrim!.. lebih kurang macam nando's.. (bagi yg tak tahu... nando's pon asal dari south africa juga k..) hairan saye kenape mochachos takde dkt malaysia?? kenape?? kenape?!! saye tak bolah terima hakikat ini.. argh!! <-jgn layan ayat poyo ni.. hehehe..

Psssttt!! sebenarnya kan... kawan saya baru je balik dari south africa.. dia sms td..ajak datang rumah dia esok... makan mochachos!! all the way from south africa!!! yeay!!
Nak cakap bende ni jer sebenarnye!! aahahahahhahahahahahahahahaaaaaaaaa xD

Dear, Munirah and liyana!! see you guys tomorrow!! hee hee heee~~


p/s: Saye terlalu gembira sebenarnya.. tiada niat tersirat disini. *peace* (*_^)v

9 comments:

Cik PupuRara said...

che sakinah.
ak suke carl's jr gile2!!!
waaaaa~
mahu! mahu! mahu!

Che Sakinah said...

cik pura.
jom la kita g makan... hehehe.. jom2.. :)

Kasim Ahmad said...

bnyaknya berger..heehe

Che Sakinah said...

haa.. pilih2 nak mane..:)
saye cop yg last tu awak cop yg mane? hahahaha..

Miss..Donut said...

saya cop semua!!
tolak batu dan kayu je xmakan!!

Che Sakinah said...

takleh2... kawasan larangan tamak sini.. sorang satu jer..
ahahahaha... ;p

mimie said...

lapar la ble tgk gmbo burger besau2 kat blog u ni.teheee~

masmurni said...

mmg suka burger

Che Sakinah said...

hahahhaa... kaann.. ;p